perjantai 27. tammikuuta 2012

Kumpi ja kampi tappeli


 En osannut päättää kumpi kuvista on parempi. Ylempi vai alempi. Joten laitoin molemmat.


2 kommenttia:

  1. Haluan jättää viestin sinulle vaiken tiedä tarkkaan mitä sanoisin. Törmäsin sattumalta äitisi blogiin ja luin sen kokonaan yhtenä yönä. Sitten tulin linkillä blogiisi ja sieltä tähän uuteen. Äitisi vaikutti todella empaattiselta ihmiseltä ja tarinanne kosketti minua syvästi. Tuntuu että olet ollut surullisissa mielenmaisemissa tänä talvena. Varmaan eka joulu on se rankin. Voisi kuvitella. Tuskin se siitä enää pahenee.

    Onneksi teillä on vahvat perhesiteet tai sen kuvan sai että teillä on iso suku ja olette toistenne tukena. Kaikkea hyvää toivotan. Voiko siskosi hyvin (se nuorempi)?

    Vastedes minä muistan äitisi ja sinut aina kuullessani tuon Kaija Koon kappaleen. Yhdistyitte siihen. Halaus!

    t. Trisse

    VastaaPoista
  2. Hei Trisse!
    Kiitoksia kommentistasi. =)

    Kiva, että löysit äitini blogin. Se onkin tarkoituksella jätetty vielä auki. Äitini oli todella empaattinen ja ihana ihminen.
    Surullisuus tänä talvena johtuu siitä, että meidän perheelle tuntuu kaikki harmit tulevan juuri talvena. Muutenkin olen jo ihan kypsä koko talveen. Odotan jo kesää.

    Perhesiteistä. Meitä on siis kolme sisarusta ja pidämme kovin yhtä. Muu suku on sitten jäänyt hyvinkin taka-alalle. Meille kävi niin kuin tuntuu käyneen kaikille muillekkin: hautajaisissa luvataan auttaa, mutta mitään ei kuulu niiden jälkeen. Jouluna sentään muistetaan postikortilla. Mutta olemme aina tottuneet pärjäämään omillanne, joten mitäpä siitä.

    Molemmat siskoni voivat hyvin.

    Kaija Koo oli äitini suosikki laulaja. Kun olin pieni autossa soi aina Kaija Koo ja kaikki lauloivat mukana. Kaija Koon biisin kuullessani tulee mieleen äiti.
    Mukavaa talvea sinne :)

    t. Oona

    VastaaPoista