lauantai 4. helmikuuta 2012

Kodiaction

Pistetääs vähän poikien kuulumisia:
Kodalle ja Simballe kuuluu hyvää. Pojista on tullut kavereita. Kodalle suurinta lystiä tuntuu olevan Simban naaman pesu. Vaikka erimielisyyksiä vielä löytyy (johtuen lähinnä Kodan innokkuudesta) ovat pojat jo alkaneet ottaa yhdessä päiväunia.
Koda kasvaa vauhdilla. Vaikka omaan silmään se näyttää yhä pieneltä vauvvalta, on se tosiassa jo melkein Simban painoinen ryökäle.
Koda pääsi hiljattain leikkimään monen kokoisen ja näköisen kaverin kanssa. Hauskinta oli, että parhaimmat leikit Koda sai aikaan itseään kaksi kertaa suuremman juniorin kanssa.
Pikkuisella hampaat vaihtuvat kovaa vauhtia ja energiaa riittää. Anoppi totesi, ettei ole koskaan nähnyt noin energistä koiraa. Meitä nauratti.
Kotona Koda on oppinut meidän elämän rytmin ja onkin varsin mukavaa seuraa. Harmittaa vain nämä paukku pakkaset, kun ei lenkkeilemään päästä. Sisällä, kun ei energiaa saa purettua samalla tavalla kuin ulkona.
Hillerit ovat kyllä hauskoja tapauksia. Pieniä tappijalkaisia otuksia, mutta ah niin ylväitä ja määrätietoisia. Ja ennen kaikkea ihania!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti