sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Jotain hyvää

Jos herkkulakkoni ei mennyt täysin putkeen, mutta herkkujen vähennys kausi on kyllä mennyt. En ole vielä kertaakaan ostanut yhtään karkkipussia tai sipsipussia. Muutaman karkkirasian sekä yhden suklaapatukan olen ostanut, mutta puollustukseksi voin sanoa, etten syönyt niitä yksin.

                                                                     Oh mare nero oh mare nero oh mare ne

Ja onko tuntunut pahalta? Ei oikeastaan. Minun ei ole tarkemmin ajateltuna edes kauheesti tehnyt mieli karkkia. Olisikohan hedelmien syönnillä osuutta asiaan? Tuntuu, että nykyään syön hedelmiä koko ajan.

                             5 European cups and 18 leagues

Niin ja jottei kenellekkään tulisi väärää kuvaa. Ei, en laihduta. Haluan vain elää hieman terveellisemmin. Jos oma sokerinkulutus mietityttää kehoitan tekemään sokeritestin: http://www.leipatiedotus.fi/testit/sokeritesti
Oli aika silmiäavaava testi.
                                                               ♥Fotografi♥ - ♥Beatrice♥ - Picasa webbalbum


Mutta jottei asia jäisi pelkkiin herkkuihin. Olen muutenkin yrittänyt syödä terveellisemmin. Olen pyrkinyt töihin ottamaan kunnon eväitä, jopa yövuoroihin (jolloin suurin napostelunhimo/tarve iskee kun yrität pysyä hereillä). Eli leipää ja pikapuuroja jugurtin sijaan, tehnyt itse eväsruuat einesten sijaan. Ja paljon hedelmiä. Välillä naurattaa melkein kaupan kanssalla, kun meidän perheeseen ostetaan hedelmiä ihan niin kuin perheessä olis enemmänkin jäseniä kuin kaksi.

       La Belle Vous
Ja tänään jopa pyöräilin töihin ja huomenna olisi tarkoitus pyöräillä taas.
Eli erävoitto mulle! Jee :----)
Niin ja kuvat by: http://weheartit.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti