maanantai 5. maaliskuuta 2012

Maanantai(ko)?

Päivän positiivit ja negaatiot sekä kaikki siltä väliltä:

-/+ siis onko tänään joku viikonpäivä? Kenties sunnuntai kuten aamulla luulin, tai tiistai kuten äskön ajattelin. Tai ehkä kuitenkin maanantai?

- On jotenkin vaikea käsittää, etteivät ihmiset käsitä (nerokasta käsitä sanan toistoa eikö vain?) ettei kaikki anna koiriensa haistella muiden koiria. Mulle on ihan sama olipa teidän pieni tyttönen kuinka kiltti tahansa ja mulle on ihan sama vaikka Murre haluaisikin tulla tutustumaan. Meidän koirat ei vaan haistele vieraitten koiria.
En ymmärrä miksi mun täytyy tätä asiaa alkaa perustelemaan sen enempää sinulle oi armas ohikulkija jonka koira saa ilmeisemmin haistella aivan kaikkia vastaatulijoita. Ja käsittämättömintä (kolmas kerta todensanoo) tässä on, että joudun toistamaan tiukat sanani uudelleen, koska sinä et usko. Arg!
Ja vielä se, että tärmään näihin typeryksiin koko ajan.


+ Valo. Miten koskaan pärjäsinkään ilman sinua? Miten joskus ajattelin, että pimeys voi olla myös mukavaa.

- Vaihtaminen ei tänään onnistunut. Olemme siis ahkerasti Koduskan kanssa reenaillut (jep tamperelaisittain nääs) vaihtamista. Ja olemmekin siinä jo tehneet hurjia loikkia eteenpäin ja vaihtaminen on onnistunut melkeimpä aina. Mutta (se kuuluisa sellainen), tänään se ei onnistunut. Veijari ei suostunut vaihtamaan löytämäänsä kimpaletta mihinkään ja lopulta ehti sen nielaista, ennen kuin ehdin muuta tekemään. Harmittaa. Noh loppumatkan vaihdot meni taas hyvin. Eli reeniä on jatkettava.

+ Koda. Tuo energiapakkaus ja intopoika. On hyvä, että kotona on aina joku kiskomassa lenkille ja vipeltämässä jaloissa. Koda saa todella ihmisen aivonystyrät laukkaamaan ainakin näin koulutuksen suhteen. Tuntuu ettei millään meinaa ehtiä palkkaamaan poikaa ajoissa. Toinen kun ehtii tehdä sen 10 temppua siinä vaiheessa kun palkkaat ensimmäisestä.

Loppuun kuva:


toivoo Nnu joka tuskastuu helposti turhiin asioihin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti